👋🏻  Vitajte na našom novom webe

SPÁLŇA SNOV

20.3.2022
Zdieľať:
V spálni trávime väčšinu nášho času a využívame ju hlavne na relax a oddych. Preto je prirodzené, že naša spálňa by mala pôsobiť príjemne. Mali by sme dbať na to ako si ju zariadime. Na výber máme dve možnosti prerábky: kompletnú, pri ktorej vymeníme podlahy, budeme búrať priečky, meniť dispozíciu a maľovať alebo len čiastočnú, kozmetickú. Sústreďme sa na tú čiastočnú.

Ambiente odporúča v prvom kroku využiť tapety a nájsť si svoju obľúbenú, trošku výraznejšiu, kľudne aj vzorovanú tapetu a dať ju za čelo postele. V našom showroome na vás čaká množstvo katalógov od firiem ako Khroma, Atlas, Elitis, Rasch textile, Texam, Anthology a mnohé ďalšie. V dnešnej dobe vedia tapetári vystierkovať stenu bez prachu a zbytočnej špiny. Či už kupujete novú posteľ, alebo sa chystáte využiť tú starú, určite si treba vziať vzorku do tapetového štúdia a interiérové dizajnérky vám pomôžu vybrať tú správnu tapetu, aby posteľ a stena za ňou pôsobili harmonicky.

Keď už sú tapeta a posteľ na svojom mieste, zameriame sa na doplnky. Zo širokej škály posteľnej bielizne sa dá určite vybrať. Pravidlo je, že všetko so všetkým musí ladiť. Ak je tapeta za posteľou výrazná, posteľ a posteľná bielizeň by mali byť neutrálnejšie a farebne podobné. Naopak, ak je tapeta menej výrazná, kľudne sa pustite do výrazného posteľného prádla. U nás v Ambiente si môžete vybrať zo značiek Bauer, Elegante, Graser, Christian Fischbacher.

Aby bolo prádlo cez deň chránené zadovážte si prehoz na posteľ. Môžete na to využiť buď kožušinové deky od firmy Winterhome, ktoré pôsobia luxusne alebo vám môžeme ušiť váš špeciálny prehoz z našich textílií presne napasovaný na váš interiér.

 Aby prehoz nebol smutný, pridáme dekoračné vankúše. U nás nájdete už hotové vankúše od firmy Sahco alebo vám opäť nejaké ušijeme.

Ako posledný krok by Ambiente odporučilo výber koberca, aby vaše nohy ráno našli teplú a mäkkučkú podlahu, kam sa zaboria keď budete ráno vstávať. Vybrať sa opäť dá z veľmi širokej škály a ponuky. Či už to bude koberec celoplošný alebo kusový, s vysokým alebo z nízkym vlasom, mal by určite farebne dopĺňať všetko vo vašej spálni.

Príďte k nám do nášho štúdia a my vám pomôžeme navrhnúť a vytvoriť ten správny interiér vašej spálne, v ktorom sa budete cítiť príjemne.

Váš Ambiente Team.

Eleonóra Uhrovičová

Eleonóra Uhrovičová

Marketing specialist | Ambiente Design

Spolupráca

Veľkoobchodné cenníky

Už ste sa registrovali?

Už ste nás požiadali o prístup? Použite heslo, ktoré sme vám odoslali na e-mail pre prístup k cenníkom na odkaze nižšie:

Požiadajte o prístup!